دسته بندی : پیشنهاد مدیر / ویژه / سرویس خبر / گزارش نسخه قابل چاپ تاریخ : 06 آبان 1398 , 22:58 - شناسه خبر : 698 -
دستگیری شرور تحت تعقیب در خرم آباد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "محمد قاسم طرهانی" گفت: پس از طرح شکایت های متعدد از طرف برخی شهروندان و مراجع قضائی مبنی بر قدرت نمایی و تهدید توسط یک نفر بلافاصله مراتب بصورت ویژه در دستور کار این فرماندهی قرار گرفت.
وی اظهار داشت: پس از چندین شبانه روز کار اطلاعاتی توسط واحدهای تخصصی کلانتری و پاسگاه ها در نهایت توسط عوامل تخصصی پاسگاه انتظامی کمالوند فرد مورد نظر شناسایی و با اقدامات فنی و اطلاعاتی تحت تعقیب قرار گرفت و در یک عملیات غافلگیرانه و اطلاعاتی بصورت رعد آسا دستگیر شد.
فرمانده انتظامی خرم آباد افزود: پس از بررسی و استعلامات سوابق نامبرده، مشخص شد متهم دارای سوابق متعدد کیفری است و اکنون نیز تحت تعقیب پلیس های تخصصی و دستگاه قضایی، و دارای چند نفر شاکی می باشد که به مراجع ذی صلاح معرفی و روانه زندان شد.